“People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do”

–Steve Jobs–


Vasthouden aan wat we gewend zijn zorgt er niet voor dat we klaar zijn voor de toekomst. Onze focus leggen op constante verandering is wat ons voorbereidt op alles wat komen gaat.

Mijn naam is Bram Molmans en ik ben sinds 2016 gestart met mijn avontuur in de wonderlijke wereld van het werken. Na het behalen van mijn Bachelor of ICT ben ik begonnen in de IT consultancy. Hier heb ik voor vele bedrijven mogen werken en ontzettend veel geleerd van verschillende werkwijzen en culturen binnen organisaties. In 2020 heb ik de overstap gemaakt naar de Waterschappen om mij bezig te houden met maatschappelijke en innovatieve thema’s.

Met deze overstap heb ik ook bewust de keuze gemaakt om parttime te gaan werken, zodat er meer ruimte is voor zelfontplooiing. Ik ervaar dat ik constant wordt getriggerd met ideeën over hoe zaken anders en beter kunnen. Energie haal ik dan ook juist uit het (samen) nadenken en vinden van oplossingen voor problemen en kansen.

Met Lab 2021 ga ik zowel de diepte als de breedte van de markt in, om op onderzoek uit te gaan naar kansen om te benutten en problemen om op te lossen.